Workshops/Kinderfeestjes

Workshop of Kinderfeestje

Reserveer

Laden...

Workshop Chocolade

Minimaal 10, maximaal 16 personen.

Ontvangst: koffie/thee met iets lekkers, natuurlijk uit eigen banketbakkerij.

Dit is een activiteit van ongeveer 60 minuten waarin, onder begeleiding van de banketbakker, diverse modellen chocolaatjes worden gemaakt. De chocolaatjes worden op een eigengemaakt chocolade presenteerblaadje gelegd en, voorzien van een kaartje en lintje, in een vensterdoosje meegegeven aan de deelnemer.

Naast bovenstaande workshop zijn er nog diverse andere workshops te reserveren. Wij bieden de volgende workshops aan: marsepeinen roos maken, marsepeinen egel maken, marsepeinen bonbons maken en bonbonnière maken.

Mocht u hier meer informatie over willen of deze wensen te reserveren, neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Informatie Kinderfeestje

Iedere woensdagmiddag is hiervoor gelegenheid bij uw banketbakker. Samen met Goos Jan Looijenga wordt het een feestelijke belevenis voor uw zoon of dochter.

Uw kind kan met minimaal 7 en maximaal 11 vriendjes en/of vriendinnetjes in de bakkerij ervaren wat het is om een echte banketbakker te zijn.

Eerst is er de gelegenheid om de jarige te feliciteren, onder het genot van een glaasje ranja met een stukje zelf afgewerkte taart. Voor u is er uiteraard een kopje koffie of thee, ook met taart natuurlijk.

Daarna gaan de kinderen met een schortje om naar de bakkerij en er wordt wat verteld over onze producten en machines. Vervolgens wordt het deeg uitgerold.

Per kind worden er twee verschillende, leuke koeken gemaakt. Natuurlijk mogen deze zelf worden versierd voordat ze de oven in gaan. Ondertussen dat de koeken worden gebakken, wordt er door de kinderen wat gemaakt van marsepein. Tenslotte worden de zelfgebakken koeken en marsepeinen figuur ingepakt, uiteraard om thuis lekker op te smikkelen.

Door de winkel verlaat u de banketbakkerij.

Kinderfeestje Lang

Praktische informatie:

Leeftijd jarige 7 t/m 12 jaar
Minimale deelname 8 kinderen, maximaal 12 kinderen
Minimaal 1 volwassen begeleider
Prijs €22,50,- per kind
Iedere woensdag middag om 14:00uur of om 16:15uur
Tijdsduur per feestje is 2uur
Niet tijdens schoolvakanties

Kinderfeestje Kort

Wilt u ook een kinderfeestje houden in onze Banketbakkerij, maar er minder tijd en geld aan besteden, dan is er de gelegenheid om een verkorte versie te reserveren.

De kinderen zullen na binnenkomst meteen aan de slag gaan met het uitsteken van de deegplak om een koek te maken, natuurlijk met een schortje om. Alvorens de koek de oven ingaat wordt hij natuurlijk versiert met noten en/of rozijnen. Tijdens het bakken van de koek is er tijd voor een glaasje ranja met een koekje. Voor u natuurlijk een kopje koffie/thee. Na afloop wordt de koek ingepakt en mag uiteraard mee naar huis genomen worden.

Praktische informatie:

Leeftijd jarige vanaf 7 t/m 12 jaar
Minimale deelname 8 kinderen, maximaal 12 kinderen.
Minimaal 1 volwassen begeleider
Prijs €15,- per kind
Iedere woensdagmiddag om 15:00uur of om 16:30uur
Tijdsduur per feestje is 1 uur.
Niet tijdens schoolvakanties