1830
Het Begin
Onze banketbakkerij dateert van 1830. De heer en mevrouw Rups startten hun speciaalzaak aan de Burchtstraat in Nijmegen, in een prachtig pand op de hoek van de Nieuwstraat, direct naast het stadhuis.
1925-1974
Koper
Tussen 1925 en 1974 hebben twee generaties van de familie Koper het bedrijf met hun eigen passie voortgezet.
1974-1994
Kersten-Rups
Van 1974 tot 1994 hebben de heer en mevrouw Kersten met hart voor de zaak hun bedrijf groot gemaakt voor Nijmegen en omgeving.
1994-2010
Looijenga
Sinds 1994 staat Goos Jan Looijenga aan het roer van zijn Banketbakkerij-Chocolaterie. Zijn filosofie om het lekkerste banket te maken, is simpel. Met de meest pure ingrediënten en het vakmanschap van onze banketbakkers maken we de lekkerste gebakjes, taarten, bonbons en chocolade.
2010
Verbouwing
In 2010 werd de stap gezet om het gehele winkel interieur te moderniseren. Het vloeroppervlak werd vergroot om zo de produkten éénlaags te presenteren. Gebakjes, taarten en bonbons in alle soorten en maten stralen u tegemoet en brengen u in de verleiding. Voor ieder feestje of gelegenheid is er iets te vinden.
2015
Heden
Of het nu gaat om een bruiloft of geboortefeest, of een potje klaverjassen of een traktatie op kantoor, er is altijd iets lekkers te vinden dat past bij uw feestelijke gelegenheid.
Alleen met de beste grondstoffen, het mooiste fruit, de romigste chocolade en de lekkerste likeuren creëren onze banketbakkers een assortiment van heerlijke producten om uw vingers bij af te likken.