Oud&Nieuw 2020


Oud&Nieuw 2020

U kunt t/m 30 december 12.00uur uw bestelling doorgeven via shop, mail en telefoon. Daarna sluit de bestel-mogelijkheid!

Uw bestelling kunt u afhalen op de 4 afhaallocaties, indien vooraf betaald. Zie voor adressen en openingstijden van de locaties, de bestelprocedure op de shop.

Voor 31 december gelden de volgende regels voor onze winkel aan de Berg en Dalseweg 90:

Als u in de shop/winkel uw bestelling heeft geplaatst en betaald, haalt u deze op, achterom op onze parkeerplaats. Wij werken met tijdvakken; kom OP TIJD! Dit is noodzakelijk i.v.m. koeling, interne organisatie en spreiding van de drukte.

Als u in de winkel/telefonisch/mail besteld, maar nog niet betaald hebt, haalt u uw bestelling op in de winkel, ook als u eerder het ijsloket als afhaallocatie hebt doorgegeven. I.v.m. de oliebollenkraam is het ijsloket gesloten! Wij werken met tijdvakken; kom OP TIJD! Dit is noodzakelijk i.v.m. koeling, interne organisatie en spreiding van de drukte.

De winkel blijft open om uw inkopen te doen, als u niet wilt bestellen, tot donderdag 31 december, tot 16.00uur. In de winkel kunnen alleen niet betaalde bestellingen worden afgehaald.

Geen reviews voor %s

Voeg jouw reactie toe →