Historie

1830-2015

Historie

banket-bakkerij Burchtstraat (2)

1830

Het Begin

Onze banketbakkerij dateert van 1830. De heer en mevrouw Rups startten hun speciaalzaak aan de Burchtstraat in Nijmegen, in een prachtig pand op de hoek van de Nieuwstraat, direct naast het stadhuis.

1925-1974

Koper

Tussen 1925 en 1974 hebben twee generaties van de familie Koper het bedrijf met hun eigen passie voortgezet.

Bergendalseweg

1974-1994

Kersten-Rups

Van 1974 tot 1994 hebben de heer en mevrouw Kersten met hart voor de zaak hun bedrijf groot gemaakt voor Nijmegen en omgeving.

1994-2010

Looijenga

Sinds 1994 staat Goos Jan Looijenga aan het roer van zijn Banketbakkerij-Chocolaterie.  Zijn filosofie om het lekkerste banket te maken, is simpel. Met de meest pure ingrediënten en het vakmanschap van onze banketbakkers maken we de lekkerste gebakjes, taarten, bonbons en chocolade.

looijenga2
523063_517552361622404_1748664092_n

2010

Verbouwing

In 2010 werd de stap gezet om het gehele winkel interieur te moderniseren. Het vloeroppervlak werd vergroot om zo de produkten éénlaags te presenteren. Gebakjes, taarten en bonbons in alle soorten en maten stralen u tegemoet en brengen u in de verleiding. Voor ieder feestje of gelegenheid is er iets te vinden.

2015

Heden

Of het nu gaat om een bruiloft of geboortefeest, of een potje klaverjassen of een traktatie op kantoor, er is altijd iets lekkers te vinden dat past bij uw feestelijke gelegenheid.

Alleen met de beste grondstoffen, het mooiste fruit, de romigste chocolade en de lekkerste likeuren creëren onze banketbakkers een assortiment van heerlijke producten om uw vingers bij af te likken.

Foto_heden